Nytt erbjudande Maximera nyttan i din Magentolösning - Byt leverantör
Kunder Några av Nordens största bolag litar på oss för att utveckla deras lösningar
Vad andra säger om Ateles Röster bland kunder och partners

"E-handel och digitala medier är ett viktigt satsningsområde för Gresvig, kraven på leverantörerna är därför stora. Ateles var engagerade, professionella och visade solid kunskap både på en strategisk och operativ nivå. Dessutom hade de goda referanser från andra stora skandinaviska företag och efter en grundlig urvalsprocess var det ett enstämmigt beslut hos ledningen att välja Ateles."

- Kjetil Løken, Marknadsdirektör

"Det som har varit positivt i samarbetet är först och främst Ateles förmåga att se möjligheter i våra arbetsprocesser, att de sätter sig in i våra problemställningar och hela tiden kommer med förslag på lösningar. Det har varit en nyckelfaktor. De är också flexibla, dynamiska och snabba. Och levererar alltid den kvalitet som vi kommit överens om"

- Arnt Mjøen, IT-chef

"Elastic Path har varit en nära partner med Ateles i många år. Baserat på den feedback vi får från våra kunder vet vi att Ateles har den djupa tekniska kompetens och erfarenhet runt implementation som krävs för att utveckla och förvalta framgångsrika e-handelsprojekt. Ateles team är mycket välbevandrad i Elastic Paths plattform"

- Kurt Dressel, Sales Executive

Vår verktygslåda De plattformar vi utvecklar på utgör kärnan i våra lösningar
Nyheter Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev där vi uppdaterar dig om nyheter från Ateles och intressanta branschhändelser.

Läs vår blogg!

Magento 2 nu officiellt releasad

Det har pratats om den länge. Marknaden har väntat länge och tålmodigt. Men nu är den alltså här, även officiellt. Magento 2.0. Själva säger Magento att man fokuserat hårt på prestanda i den nya versionen, vilket känns som en bra riktning. Detta samtidigt som man lagt till nya features och arbetat med användbarhet. Vad innebär det för våra kunder? Kommer Ateles att sluta supporta Magento 1? Nej, givetvis …

Följ oss på Twitter!

@AtelesEcommerce: Vi hjälper Daniel Wellington att expandera sin verksamhet i USA. https://t.co/kajrOVxvjn #digitalhandel #ehandel… https://t.co/Tet0OTRcgE

@AtelesEcommerce: Nu stärker vi upp teamet med Martin Hansson som Head of Development. Välkommen till Ateles, Martin!… https://t.co/geefX6gokT

@AtelesEcommerce: Kom och jobba med oss! #seo #ehandel #stockholm https://t.co/t47RUAK6KY

40

Ateles ingår partnerskap med Zend Technologies

Publicerat 13 augusti 2013 av Katarina Nilsson

 

Idag har vi på Ateles officiellt tillkännagjort att vi ingått ett partnerskap med Zend Technologies - The PHP Company. Detta innebär att vi är den enda renodlade e-handelsleverantören i norden som är certifierad partner med Zend. 

Zend är världens ledande PHP bolag och har starkt bidragit till att etablera PHP som det största ramverket webben är byggd på idag. Över 200 miljoner applikationer och webbsidor byggda på Zends ramverk.

En av de drivande faktorer till att vi tog detta beslut är att Ateles redan är partner med både Magento och Pimcore som båda är byggda på Zends ramverk. På Ateles har vi lång erfarenhet av att utveckla avancerade e-handelslösningar och för varje projekt ser vi hur viktigt det är med en djup teknisk kompetens för att skapa långsiktigt hållbara lösningar.

Genom att få den insikt i Zends produkter ett partnerskap tillåter kommer helhetsförståelsen för Magento och Pimcore bli ännu större och vår kompetens att utveckla solida och optimerade lösningar på dessa plattformar bli ännu starkare. Nu kommer vi bli ännu bättre och ännu effektivare på att leverera e-handelslösningar till våra kunder.

Vi har sett hur det har ökat vår effektivitet att arbeta med Zend Studio för att utveckla, optimera och felsöka våra e-handelslösningar. Med hjälp av Zend Studio underlättas arbetet med bland annat felsökning, vilket gjort att våra utvecklare nu kan tillbringa mindre tid på att hitta felen och mer tid på att faktiskt hitta den rätta lösningen. Deras dagar är därmed inte bara effektivare men också roligare.

Vi ser fram emot ett fördjupat samarbete med Zend och möjligheten att ta del av den exklusiva utbildningen och fördjupningen i Zends produkter och ramverk partnerskapet tillåter.


Mats Lundström, VD, Ateles Consulting

1532