Tjänster

Ateles tar ett helhetsgrepp över din e-handelssatsning och erbjuder tjänster som inkluderar allt ifrån strategirådgivning till utveckling av kundanpassade lösningar och förvaltning

Strategi

Ateles erbjuder ett flertal strategi- och förstudietjänster baserat på vilken fas du är i med din e-handelssatsning. Läs mer om vilka tjänster vi erbjuder som passar just ditt behov.

E-handel

E-handel är Ateles nisch, och har varit sedan starten i 2001. Vi utvecklar solida e-handelslösningar baserat på standardplattformar som ditt företag kan växa i med lönsamhet.

PIM

Vi kompletterar och integrerar de e-handelsplattformar vi utvecklar med kompetenta PIM-system som hjälper ditt företag att effektivisera verksamheten, öka försäljningen och publicera produktinformation av hög kvalité i alla kanaler.

CMS

Ateles stärker e-handelsplattformen genom att utveckla och integrera CMS-system på toppen av e-handeln. På detta sätt gör vi arbetet med e-handeln smidigt för dig så att du enkelt kan arbeta med att skapa goda och dynamiska upplevelser till kunderna.

Omnichannel

När e-handeln flyttar in i den fysiska butiken och kundernas köpprocesser blir allt komplexare hjälper vi dig som kund med att göra e-handeln till en integrerad del av den totala försäljningen.

Instore solutions

Nya verktyg har kommit på marknaden som bryggar den digitala och fysiska världen. Genom att erbjuda nytänkande och kompletterande digitala tjänster i den fysiska butiken kan ditt företag öka försäljning och kundlojalitet samt reducera kostnader.

Integrationer

Funktionella, säkra och sömlösa integrationer är avgörande för ett fungerande ekosystem runt din e-handelslösning. Ateles har lång erfarenhet av att utföra gedigna integrationer av hög kvalitet som säkrar att e-handeln fungerar på bästa sätt.

Förvaltning

Ateles support och förvaltning ser till att du som kund får ut maximal nytta av den levererade e-handelslösningen och utnyttjar all dess funktionalitet för att möta alla uppsatta mål för e-handel.

Maximera nyttan!

Har du en Magentolösning idag? Har du också en gnagande känsla av att det borde gå att göra mer med den? Då kanske är Ateles alternativet för dig.

Branscher Ateles arbetar mot alla branscher och hjälper dem bli framgångsrika med sin e-handelssatsning