Om oss

Ateles är ett av de främsta oberoende konsultbolagen inom digital handel - baserat på marknadsledande standardplattformar levererar vi innovativa och användarvänliga lösningar med fokus på affärsnytta åt våra kunder. Sedan 2001 har vi utvecklat lösningar till kunder i både B2C- och B2B-segmenten. Våra kunder är medelstora och stora bolag med höga ambitioner med sin digitala handel. De är eller har som mål att bli marknadsledande i sin bransch.

Vi är idag 65 digitala experter på kontor i Stockholm, Linköping och Oslo och jobbar med hela den nordiska marknaden. På kundlistan finns bl.a. Brothers, Daniel Wellington, GANT, Gina Tricot, Maxbo, Møller Bil, IDÉ House of Brands och Polarn O Pyret. Vi har rating AAA i Soliditets kreditvärderingssystem, högsta kreditvärdighet hos UC samt är korade till Gasellföretag 2007 och 2013 av Dagens Industri.

Våra värdeord

Stabilitet

En exceptionell lösning bygger på en stark grund. Vi bygger och planerar för tillväxt med de bästa plattformarna och en projektleveransprocess som karaktäriseras av struktur, kontroll och förutsägbarhet. Kvalitet och tillförlitlighet i teknik och människor gör det möjligt för våra kunder att växa.

Prestanda

Den bästa lösningen är den som utifrån förutsättningarna levererar bäst. Våra kunder vill vara bäst. Ateles har ambitionen, kunskapen och drivet för att ta våra kunder över målstrecket som nummer ett. Vi ger alltid det lilla extra som är skillnaden mellan att vinna och förlora. 

Lönsamhet

Alla kan bygga något, men endast få kan skapa en lönsam lösning. På Ateles vet vi att modern handel handlar om just lönsamhet. Genom att leverera den lösning som bäst passar våra kunders behov, hjälper vi dem att fokusera på det de gör bäst. Våra lösningar är inte de dyraste, inte de billigaste, men de mest lönsamma.