E-handel

En e-handelsplattform är en förutsättning för att kunna bedriva försäljning på internet. En anpassad plattform är ett krav för en effektiv och funktionell verksamhet. På Ateles får du hjälp att hitta den plattform som passar dig bäst. Vi installerar och integrerar plattformen med de funktioner och stödplattformar du behöver.


Varför behöver vi en anpassad e-handel?

Olika verksamheter har olika förutsättningar och olika krav. Ju större och mer komplex din e-handel är, desto fler verktyg och stödfunktioner behöver du för att garantera en effektiv och användarvänlig köpfunktion.

Om dessa inte integreras felfritt kan du få stora administrationsproblem som sänker effektiviteten i din verksamhet. Och i slutändan går alla problem ut över dina kunder.

En e-handel är bara så effektiv som den är kundanpassad. Med en anpassad e-handelsplattform får du förutsättningarna för att bedriva en framgångsrik e-handel.

Anpassad e-handelsplattform hos Ateles

Vi arbetar med skalbara standardiserade plattformar som vi anpassar helt efter dina behov.

Vi hjälper dig installera plattformen du behöver och integrerar den mot andra system såsom PIM, CMS, och den betallösning som passar dig bäst. Våra plattformar passar i lösningar med många touchpoints (Web, POS, mobilappar, Internet of Things, wearables med mera) och i lösningar med mycket trafik med många transaktioner. 

Utifrån marknadsledande standardplattformar som Magento, Pimcore, Elastic Path och Litium genomför vi de kundanpassningar och integrationer till stödsystem som är nödvändiga för att våra kunder ska få framgångsrika och framtidssäkra e-handelssatsningar.

Våra lösningsarkitekter hjälper er att ta fram en API-centrerad arkitektur som passar kundlösningar med fokus på kundupplevelse, snabba integrationer och funktionstillägg med så kallade microservices.

Vill du veta mer?

Kontakta Susanne Schander på susanne.schander@ateles.se eller +46 705 23 55 72 , alternativt lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi så snart som möjligt.

Hantering av personuppgifter *
 

Ladda ned vår guide om affärsdriven digital handel


Missa inte vår blogg!