Elastic Path

Elastic Paths vision är att skapa en sömlös resa i alla digitala kanaler för att få den ultimata kundupplevelsen vid all handel - både nu och i framtiden. Elastic Path har tagit fasta på vikten av smart integration i en framtidssäker ehandelsplattform. Fokus ligger på Elastic Paths sofistikerade API Cortex (patentansökt) som är central i plattformen. Detta API möjliggör att på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt få Elastic Paths mycket kraftfulla ehandelsmotor integrerad med kringliggande system för att enkelt kombinera innehåll med e-handelsfunktionalitet till kunden.

Vad gör Elastic Paths plattform unik?

Framtidens handel bygger på att ge kunden en upplevelse i samband med sitt köp. Detta innebär att företag måste nå ut med sina produkter och tjänster på ett helt nytt sätt, inte bara via den egna webbplatsen utan även via sociala medier, appar, inStore-applikationer, TV, film mm.

För att möta utvecklingen har Elastic Path utvecklat en unik API-baserad teknologi, Cortex, som är central i plattformen. Cortex förenar viktiga resurser in i det kraftfulla API:et från alla typer av system som behöver vara involverade i företagets affärsprocesser som affärssystem, CMS, CRM, PIM och e-handeln. Elastic Path fungerar sedan som motor för alla dessa system. Det skapar en flexibel teknisk infrastruktur som är helt unik på marknaden och tillåter företag att enkelt bygga vidare på sin struktur och integrera kompletterande system allt eftersom behoven uppstår.

Cortex ger även företag möjlighet att erbjuda ett eget API för andra externa parter som vill interagera och sprida köpprocessen och produkterna till helt nya kanaler. Det bidrar till att ett företags handel kan få helt nya möjligheter tillsammans med sina kunder, leverantörer och partners. Denna unika framgångsmetod tillåter företag att skapa intäkter även inifrån en digital upplevelse.

Elastic Path är en javabaserad plattform som är extremt skalbar och driftsäker. Plattformen bygger på marknadsledande, kända standardkomponenter. Med Elastic Path har man full kontroll på sin utveckling och kan enkelt skapa nya egna funktioner. Genom en smart arkitektur hanteras dina anpassningar och funktioner separerat från plattformen vilket möjliggör framtida uppgraderingar till en låg kostnad. Med plattformen följer öppen källkod vilket bidrar till en låg utvecklings- och förvaltningskostnad då man vid anpassningar och egna funktioner kan se och följa de designmönster som Elastic Path själva har använt vid uppbyggandet av sin plattform.

Vad får du genom att välja Elastic Path?

Elastic Path är en plattform i framkant som stora såväl skandinaviska som globala företag på den internationella marknaden valt för att kunna tillhandahålla en skalbar, driftsäker och framtidssäker e-handelslösning. Genom att välja Elastic Path får du en oerhörd flexibel och kraftfull plattform med en mycket omfattande och sofistikerad standardfunktionalitet.

Oberoende av om du ska skapa en webbsida, mobilapplikation, mediaplattform, API-centrerad produkt eller något helt annat har Elastic Path funktionaliteten som krävs för att skapa innovativa digitala upplevelser som driver engagemang och konvertering hos kunderna.

Elastic Path Logo

Vill du veta mer om e-handel med Elastic Path?

Kontakta Philip Ryott på philip.ryott@ateles.se eller +46 702 95 44 33, alternativt lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi så snart som möjligt.

 
Name *
Name