[ Growth ]

Trafik är livsblodet för all digital verksamhet. Konvertering är hur din verksamhet blir lönsam. Vi hjälper dig synas, hittas och väljas av din målgrupp, och gör allt som krävs för att omvandla dina besökare till kunder.

Här kan kan du läsa om våra olika tjänster inom Growth.

 
Ateles - SEO

_SEO

Målet med SEO är att synas där din målgrupps intresse är som störst, genom att få den egna webbplatsen att ta höga positioner i sökmotorns organiska sökresultat för ord och fraser som är relevanta för din verksamhet.

Ateles - SEM

_SEM

Att utnyttja de digitala kanalerna till fullo är ett måste för att vara konkurrenskraftig i ert segment. SEM är en viktig del av ditt företags digitala närvaro, och en starkt bidragande faktor i er totala varumärkesupplevelse.

Ateles - CRO

_CRO

Med hjälp av konverteringsoptimering och A/B-test kan vi täppa igen de hål i din webbplats som läcker pengar varje dag, genom att använda data från riktiga kunder för att förbättra din webbplats och öka din försäljning.

Ateles - Data Science

_Data science / AI

Data science erbjuder metoder för att göra smartare val genom analys av data. Det innebär en möjlighet att hitta trender i databruset och att genomföra handlingar som utnyttjar dem på allra bästa sätt.

Ateles - Influencer Marketing

_Influencer Marketing

Med influencer marketing maximerar du räckvidden för ditt varumärke. Du når din målgrupp genom en person de beundrar samt hjälper till att stärka, utveckla och anpassa ditt varumärke.