AS&B Talents söker för Ateles Consulting AB:s räkning efter en riktigt duktig IT-tekniker som brinner för ny teknik och som vill vara en viktig del i Ateles fortsatta tillväxtresa!

Om rollen

IT-avdelningen på Ateles är en serviceinriktad avdelning med ambition att ha toppmoderna processer och arkitektur. Man arbetar i nära samarbete med bolagets leveransavdelning för att gemensamt bygga upp och skapa optimala utvecklingsmiljöer. Då bolaget växer i snabbt takt och genomsyras av att jobba med innovativ teknik erbjuds du här en roll där du får möjlighet att arbeta med teknik och teknikutveckling i absoluta framkant. 

Som IT-tekniker på Ateles kommer du bland annat arbeta med, och vidareutveckla processer, inom följande områden:

  • Inköp av datorer och annan teknisk utrustning

  • Hantera, sätta upp, konfigurera samt övervaka servrar i AWS

  • Konfigurera och hantering av nätverk, AD, O365 och Microsoft arkitektur

  • Svarar på, och hanterar, olika typer av supportärenden

  • Vara delaktig i att forma IT-arkitekturen på Ateles utifrån satta riktlinjer

  • Vara delaktig i att vidareutveckla, implementera och dokumentera rutiner kring intern IT

Vi söker efter dig som

Har en djup teknisk förståelse och har ett antal års arbetslivserfarenhet från snarlika arbetsuppgifter. Som person har du ett djupt tekniskt intresse och nyfikenhet för ny teknik samtidigt som du har dokumenterat erfarenheter kring Microsoftprodukter samt Linux. Samtidigt är du en ansvarstagande, kvalitetsmedveten och noggrann person som förstår att intern IT är grunden för hela Ateles affär.

Vidare är du en kommunikativ person som på ett pedagogiskt, engagerat och entusiastiskt sätt beskriver hur vår internmiljö fungerar.

Precis som hela bolaget delar du Ateles framtidsvision och vill ta en central roll och vara en bidragande faktor för bolagets fortsatta framgång. För rätt person kommer den finnas goda förutsättningar för personlig utveckling inom företaget.

För frågor om tjänsten 

För mer information, ring Rickard Jonsson på AS&B Talents, tel 070-55 87 001 eller ta en kontakt via mail på rickard.jonsson@asb-talents.se. Då vi kan komma att hantera ansökningar löpande ser vi gärna att du söker snarast möjligt, dock senast den 28 september.