Vill du arbeta med att utveckla lösningar för digital handel för kunder såsom Gina Tricot , Daniel Wellington, Gant, Brothers, Maxbo med flera? Vill du arbeta i en ambitiös miljö tillsammans med ett vasst team av webbutvecklare där du blir utmanad och erkänd för dina fantastiska lösningar? Då är detta något för dig! Ateles söker dig som vill bli en del av deras tillväxtresa och bygga framtidens digitala kundupplevelse.

Om tjänsten

Ateles gillar verkligen e-handel. Ateles har arbetat med e-handel i över 17 år och branschens enorma förändringstakt ställer höga krav på att deras kunder hänger med i utvecklingen. De har som mål att dubbla omsättningen till år 2020 och behöver nu stärka upp med fler engagerade medarbetare. I samarbete med Academic Work söker Ateles juniora webbutvecklare till kontoret i Linköping. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer anställas direkt hos Ateles.

På Ateles arbetar du i mindre agila team. Du har en engagerad chef som själv är utvecklare i grunden. Med närhet till honom och dina kollegor ser vi möjligheter till ömsesidig kunskapsväxling som leder till smartare lösningar. Hos Ateles gillar man att bygga mjukvara och ännu bättre bygga den på rätt sätt. De testar sin kod med Unit tester, utvecklar enligt DRY principer och försäkrar sig om att de kan förstå varandras kod. Här möter du personer med höga ambitioner för samma mål – att bli nordens ledande expert på utveckling av modern handel. Ateles arbetar efter värdeorden Stabilitet, Prestanda och Lönsamhet vilka genomsyrar hela organisationens arbete både internt och externt. För att lyckas leverera lösningar med hög prestanda och lönsamhet för kunderna krävs det enligt Ateles engagerade medarbetare och en stabil organisation som ger medarbetarna rätt förutsättningar att lyckas.

Arbetsuppgifter

Som webbutvecklare på Ateles skapar du snabba, dynamiska och föränderliga webblösningar, anpassade för dagens och morgondagens e-handel. Du använder JavaScript, HTML och CSS samt ramverk som exempelvis Bootstrap, Vue.js eller liknande. Arbetet sker i projektform i ett tätt samarbete med kunden för att säkerställa så bra lösningar som möjligt. Projekten löper vanligtvis under 6-9 månader vilket gör att du snabbt ser resultatet av ditt arbete i verklig produktion. Att sen dina vänner och bekanta använder det du byggt för att handla på nätet är en kul bonus.

 • Jobba med hela processen från kravställning och design till färdig designlösning för e-handeln

 • Vara delaktig i dialog med kund för att hitta den bästa lösningen och planera framtida projekt

Tjänsten passar dig som är junior i din roll och har ett stort intresse för digital handel. Ateles är företaget där din röst blir hörd och där du ständigt utvecklas. Du drömmer om att jobba med kreativa lösningar, söker ett företag med en fantastisk framåtanda där nytänkande är ytterst centralt i verksamheten.

Vi söker dig som

 • Innehar en högskoleexamen inom data/systemutveckling, teknik eller liknande

 • Har goda kunskaper i HTML, CSS och JavaScript med något tillhörande ramverk exempelvis Vue, Angular, React eller Bootstrap

 • Har ett intresse för design, UX och e-handel

 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska då båda språken används i arbetet. Du kommer även att behöva föra en god kommunikation med norska kunder.

Det är extra meriterande om du har med dig något av följande:

 • Responsiv design, SASS/LESS, DOM management och/eller REST services

 • Erfarenhet av arbete inom e-handel, detaljhandel eller som konsult

 • Jobbat med Magento, Pimcore, Elastic Path, Litium eller likande plattform

Som person är du flexibel och öppen för nya möjligheter och uppdrag. Din problemlösningsförmåga gör att du nyfiket tar tag i de utmaningar du möter. Vi ser att ditt arbetssätt präglas av noggrannhet där ingenting lämnas åt slumpen, samtidigt som du håller dig till uppsatta tidsramar. Du är ansvarstagande i din natur och säkerställer att du arbetar utifrån uppsatta mål och deadlines. Du samarbetar gärna med andra och ser teamet som din källa till kunskap och utveckling.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Linköping

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ateles önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på (lin01@academicwork.se)[ lin01@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!