E-handel med Litium

Litium är Nordens ledande plattformsleverantör för e-handel, produktmarknadsföring och inspiration online. Litium hjälper dig att lyckas på nätet. Med Litium får du tillgång till en välbeprövad e-handelsplattform och dokumenterad erfarenhet från flera år av framgångsrika e-handelssatsningar.

Vad gör Litium unikt?

Med Litium får du paketerad kunskap för smartare e-handel.  Köpbeteenden förändras, säljare och kunder når varandra oavsett tid och plats när fysiskt och digitalt smälter samman. För den som är redo finns stora möjligheter att växa med e-handel och ta nya marknadsandelar. Men konkurrensen är hård och det är viktigare än någonsin att agera snabbt och tänka smart. Litium hjälper dig lyckas på nätet.

Litium Accelerator ger dig en nästan färdig nätbutik med allt du behöver. Vi vill att du ska komma igång med e-handel snabbt, enkelt och till en rimlig kostnad. Därför har vi skapat Litium Accelerator: kunskap och erfarenhet från hundratals projekt paketerad i färdigbyggda nätbutiker som fungerar lika bra i mobilen som på surfplattan. Här hittar du direkt alla funktioner du behöver för att sälja på nätet: kassa, sök, filtrering, navigation, med mera. Oavsett om du är renodlad e-handlare, detaljhandlare eller jobbar med B2B-försäljning så har vi en nästan färdig butik för dina behov.

Självklart kan du anpassa Litium Accelerator efter dina affärsprocesser och skräddarsy designen för ditt varumärke. Smarta paketeringar med full flexibilitet gör att du får ut maximalt av din investering.

Vad får du när du väljer Litium?

Litium är Nordens ledande plattform för e-handel, produktmarknadsföring och inspiration på nätet. Med Litium får du alla verktyg du behöver för att lägga grunden för bra affärer.

  • Flexibel e-handel i alla digitala kanaler med stöd för så många varumärken, segment, geografiska platser och språk som du behöver. Integrerad kampanjmotor och CRM förenklar hanteringen av kunder och kampanjer, segmentering och personalisering.

  • Integrerad Central Produkthantering med professionellt stöd för berikning och presentation av sälj- och marknadsinformation för alla produkter i text och bild.

  • Inbyggt publiceringsverktyg (CMS) för presentation av engagerande och inspirerande innehåll på nätet.

  • Du jobbar smidigt med marknadsföring, försäljning, orderhantering och lojalitetsarbete i en och samma integrerade plattform.

Varför ska du välja Litium från Ateles?

Ateles är partner med Litium. Vi är ett av Nordens mest erfarna konsultbolag när det kommer till utveckling och implementering av kundanpassade standardplattformar till våra kunder. Hos Ateles har vi kunskapen för att sätta oss in i ditt bolags processer och anpassa e-handelslösningen till dina behov. Vi har spetskompetens inom att förstå vilka stora system som påverkar e-handeln och hur dessa bör integreras för att få en välfungerande lösning. Vi bistår våra kunder med att vidareutveckla sin lösning i takt med egna förändrade behov, marknadens krav och teknologiska och lösningsmässiga förändringar.

 

Vill du veta mer om e-handel med Litium?

Hör av dig via formuläret eller kontakta:

Sverre Øier
Partner Manager
sverre.oier@ateles.no
+47 416 11 415

Name *
Name

Ateles är partner med Litium. Vi är ett av Nordens mest erfarna konsultbolag när det kommer till utveckling och implementering av kundanpassade standardplattformar till större företag.