E-handel med Magento

Magento ingår i Adobe-koncernen och rankas av Forester och Gartner som en av världens ledande e-handelsplattformar. Magentos tillväxt har varit enorm och användare talar om ökad omsättning, ökad försäljning samt ökad succé online med sina Magentolösningar.

Magento är en av världens mest moderna och mest använda e-handelsplattform.

Varför välja Magento som e-handelsplattform?

När du investerar i en e-handelslösning är det svårt att veta vilka behov och funktioner du kommer vilja ha i framtiden. Du vet aldrig hur fort du växer, hur marknaden förändrar sig, vilka krav kunderna ställer och hur teknologin utvecklas? Med Magento kan du påbörja din satsning utifrån de behov du har idag och sedan öka investeringen i takt med ditt företags utveckling och ambitioner. Magento används av allt från mindre företag till stora multinationella koncerner och har ingen begränsning när det gäller volym och funktionalitet.

Magento kommer med standardegenskaper som kan konkurrera med världens ledande Enterprise-lösningar, men i motsats till konkurrenterna levereras Magento med öppen källkod vilket gör att det går att kundanpassa på samma nivå som egenutvecklade lösningar.

När du ska lansera en e-handelslösning eller göra ändringar på existerande lösningar är tid pengar. Undersökningar visar att Magento är enkel att implementera och lätt att vidareutveckla. Det finns också en mängd färdiga moduler som kan integreras från kompetenta Magento Partners över hela världen.

Vad får du när du väljer Magento?

Fördelarna med att välja Magento är många och plattformen passar bra på den skandinaviska marknaden. Vi ligger i framkant vad det gäller teknologin, vi är moderna i vårt tankesätt och vi har höga krav. Våra företag är inte de största sett ur ett internationellt perspektiv men vi har ambitioner och är snabbväxande. En investering i Magento ger många fördelar både på kort och lång sikt:

  • Många leverantörer gör det möjligt att konkurrensutsätta/byta leverantör

  • Tillgänglig kompetens på marknaden för att kunna ha resurser in-house

  • Pålitliga tunga ägare som garanterar för framtiden och för vidareutveckling

  • Möjlighet att starta med en investeringsnivå anpassad till dagens behov och som kan växa med ditt företags utveckling

  • Kompetent standardplattform, men inga begränsningar på kundanpassad utveckling

  • Open source – full tillgång på källkod vilket ger kontroll över den egna investeringen

  • Som en kompetent standardplattform är Magento snabb att implementera

Varför ska du välja Magento från Ateles?

Ateles är partner med Magento och har arbetat med plattformen sedan den blev lanserad på marknaden 2008. Vi är ett av Nordens mest erfarna konsultbolag när det kommer till utveckling och implementation av kundanpassade standardplattformar till stora företag. Hos Ateles har vi kunskapen för att sätta oss in i företagets processer och anpassa e-handelslösningen till företagets behov.

Vi förstår vilka system som påverkar e-handeln och hur dessa bör integreras för att få en välfungerande lösning. Vi bistår våra kunder med att vidareutveckla sin lösning i takt med egna förändrade behov, marknadens krav och teknologiska och lösningsmässiga förändringar.

 

Vill du veta mer om e-handel med Magento?

Hör av dig via formuläret eller kontakta:

Sverre Øier
Partner Manager
sverre.oier@ateles.no
+47 416 11 415

Name *
Name

Ateles är partner med Magento och är ett av Nordens mest erfarna konsultbolag när det kommer till utveckling och implementation av kundanpassade standardplattformar till stora företag.