Maximera nyttan!

Maximera nyttan i din Magentolösning

Har du en magentolösning idag? Har du också en gnagande känsla av att det borde gå att göra mer med den? Utveckla den vidare i snabbare takt? Få ut bättre prestanda? Eller vill du bara ha snabbare respons från supporten? Tycker du att administration i Magentos CMS är bökigt och tidskrävande?

Då kanske är Ateles alternativet för dig.

Vad erbjuder vi?

 

Avancerade lösningar för enkel administration

Produktinformation och kringmaterial är kritiskt för att du ska kunna bedriva modern handel. Idag vill dina kunder göra val baserade på kunskap om produkter och deras användning. De vill köpa från en trygg leverantör som vet vad de säljer.

Därför är det viktigt att kunna presentera information på ett smidigt och enkelt sätt. Med ett flexibelt PIM kan du förse dina produkter med relevant information, och koppla ihop dem för att hjälpa dina kunder att nå fram till sina köpbeslut. Ett smidigt CMS hjälper dig att hålla sajten up-to-date utan att du behöver lägga timmar på administration.

Ateles har arbetat med att integrera både CMS- och PIM-lösningar i flera år och har färdiga koncept för att koppla ihop dessa med Magento.

På så sätt frigör du din tid och energi till att arbeta med att utveckla din affär, istället för att administrera din e-handel.

 

Smidig övergång

Men blir det inte knepigt att byta leverantör då?

Givetvis varierar det från fall till fall. Om du har en leverantör som valt att försöka låsa in dig blir det lite krångligare. Men vi brukar kunna lösa det ändå! Vi har tagit hand om ett flertal magentolösningar av väldigt olika komplexitetsnivå. Så det fixar vi!

 

Fortlöpande utveckling och support

En frikopplad organisation för drift, förvaltning och fortlöpande vidareutveckling av din lösning ger dig möjligheten att vidareutveckla befintlig lösning oberoende av vilka projekt du kör samtidigt. Samtidigt finns tydliga och smidiga kommunikationsvägar definierade, så att du får ett samlat grepp om din lösning.

Hos oss slipper du hamna i ett läge där den fortlöpande utvecklingen bromsas av att supporten äter upp all kraft.

 

Toppmodern Hosting

Vi har etablerade partnerskap med några av de vassaste hosting-leverantörerna på marknaden. Oavsett om det gäller det senaste inom molnbaserade lösningar, eller webbhallar med tung e-handelserfarenhet.

Därför kan vi erbjuda en modern hosting-lösning som snabbt skalas efter behov och som har minimal nedtid.

Allt för att du skall kunna ägna dig åt det du vill – istället för det du inte vill!

 

Låter det intressant?

Kontakta oss idag. Imorgon kanske dina konkurrenter har sprungit ifrån dig!

Att tänka på vid byte av e-handelsleverantör


• Har leverantören erfarenhet av din typ av affär?
• Är det en leverantör som vill låsa in dig för att hindra vidare byten?
• Har de gjort övertaganden tidigare?
• Kommer de kunna hantera löpande utveckling, projektutveckling och support parallellt?
• Tar leverantören ett helhetsgrepp? Tänker de hela vägen från drift till vidareutveckling?