Partners

Som oberoende leverantör har vi knutit till oss partners som är marknadsledande inom tredjepartslösningar och e-handelsplattformar. De skapar produkter vi kan integrera, bygga vidare på och kring för att utveckla våra lösningar

Plattformar och PIM-system

Elastic Path är en stabil och flexibel plattform. Den är skalbar, har öppen källkod samt bra funktionalitet för bland annat multistorelösningar. Ateles har ett starkt samarbete med Elastic Path för den nordiska marknaden. Efter många års samarbete har vi sjösatt framgångsrika projekt i både Sverige och Norge.

Magento är en av de snabbast växande e-handelsplattformarna på marknaden idag. Ateles är partner med Magento och har flera certifierade utvecklare på plattformen. På och kring Magento utformar vi egna produkter och tjänster för dig som e-handlare Vi noterade potentialen i Magento på tidigt stadie då vi 2007, som först i världen, lanserade 8 webbutiker baserat på Magentos e-handelslösning som var i 0.8 Beta.

Pimcore är ett kraftfullt och användarvänligt publicerings- och innehållshanteringsverktyg (PIM). Pimcores lösning kan enkelt integreras med e-handelsplattformar som Magento och gör det möjligt med handel i flera olika kanaler samtidigt. 2010 fick Pimcore den prestigefyllda titeln Most Promising Open Source Project Award. Ateles är föredragen Pimcore partner i Sverige.

Litium levererar produkter och tjänster inom webb, produkthantering och e-handel. Litium Affärskommunikation AB grundades 1998 och sedan dess har de hjälpt över 700 kunder att få nya affärer på webben. Litium finns i Jönköping, Stockholm, Helsingborg, Shanghai och Lviv.

ePages är den ledande leverantören av webbutiker för mellanstora företag med hosting i molnet. För kunder med existerande ePageslösningar kan vi hjälpa er att anpassa och förvalta er e-handelslösning för att ni ska utnyttja dess fulla potential. Ateles har ett långt samarbete med ePages och är deras ledande partner i Skandinavien.

Affärspartners

IFS är en av världens ledande leverantörer av komponentbaserade affärssystem, utvecklat på öppen standard. Genom ett flexibelt affärssystem förbättras kundernas förmåga att fatta rätt beslut och att styra verksamheten mer effektivt. Ateles och IFS har ett långt samarbete och vi har tillsammans utvecklat flertalet kopplingar mellan IFS affärssystem och våra e-handelslösningar. Idag erbjuder Ateles som den enda i världen en färdig integration till IFS vilket gör att vi enkelt kan skapa en koppling mellan IFS och utvald plattform.

Evry är ett av Nordens största IT-företag, som levererar drift- och konsulttjänster inom IT-infrastruktur och affärssystem till organisationer i Norden. Evry är Ateles största affärspartner i Norge.

Ateles är en rekommenderad partner till Bring, en av de ledande post- och logistikaktörerna i Norden. Bring har stor kompetens inom e-handel och levererar tjänster som är anpassade e-handlare och deras slutkunder. Slutkunderna kan välja att få varorna levererade direkt hem till dörren, hämta varorna på postkontor eller få dem i brevlådan. Bring erbjuder också spårning via mobil så att kunderna alltid kan få uppdaterad information om var paketet befinner sig.

Övriga partners

DIBS betalningslösning bygger på 14 års erfarenhet av att hjälpa e-handlare sälja och ta betalt. DIBS erbjuder varierande betalsätt som kortbetalning, direktbetalning och faktura. De är nordens ledande leverantör av betalningslösningar för digital handel och expanderar hela tiden till nya marknader.

Klarna är ledande inom fakturabaserade betalningar och är ett av de vanligaste sättet att betala på webben idag. Klarna används av över 15 000 e-handlare och 9 000 000 slutkonsumenter. Bakom Klarna står e-handelsbolaget Kreditor.

Avail Intelligence säljer en programvara för analys av köpbeteenden på webben i syfte att skapa merförsäljning och en personaliserad upplevelse. Genom samarbetet med Avail kan Ateles erbjuda sina kunder ett större värde i sin e-handel som kan öka försäljningen markant.

Skrill är ett av världens största betalningsföretag online och har för närvarande över 135,000 anslutna företagare. Skrills betalningsnätverk erbjuder mer än 100 betalningsalternativ med stöd för 41 valutor som täcker 200 länder och stater.

Elvenite levererar kvalificerade konsult- och supporttjänster till företag som vill effektivisera sina affärsprocesser och maximera nyttan av sina affärssystem. Oavsett om det gäller ERP, CRM, sociala intranet eller business intelligence väljer allt fler kunder smarta lösningar från Elvenite.

Ateles har ett samarbete med MailDirect, ett perfekt komplement för alla slags digitala utskick. Med MailDirects verktyg för e-postmarknadsföring skapar du digitala nyhetsbrev, inbjudningar, enkäter och sms-kampanjer och når smidigt befintliga och blivande kunder, bygger långa relationer, skapar säljtillfällen och ger toppservice.

Availo erbjuder allt från avancerad serverdrift till små webbhotell. Availo är ett företag i Phonera-koncernen. Availo är Ateles partner inom serverdrift och webbhotell.

Ateles är, som den enda renodlade e-handelsleverantören i norden, certifierad partner med Zend. Zend har bidragit till att etablera PHP, vilket över 200 miljoner applikationer och webbsidor är byggda på idag. Zend’s flaggskepps erbjudande, Zend Server, är den ledande applikationen för att utveckla, distribuera och underhålla affärskritiska applikationer i PHP. Zend’s lösningar används idag av över 40 000 företag över hela världen.

Apsis tror på kraften, potentialen och möjligheterna i prenumererad e-post. Vår lösning för nyhetsbrev och e-postmarknadsföring, APSIS Pro, är Nordens mest använda. Vi har för närvarande kontor i sju länder, där 180 anställda hjälper 6000 kunder världen över.

Kan vi hjälpa dig med något? Kontakta oss idag!