Ateles ScandiPWA Ecom Accelerator

En e-handelsaccelerator erbjuder ett antal fördelar för e-handelsföretag, särskilt för dem som vill få upp sin webbplats snabbt och effektivt. Vi pratar inte om en boxad standardlösning för mindre företag, utan en "kickstart" för större och ambitiösa företag som vill ha obegränsade möjligheter till skalning och kundanpassningar.

Ateles ScandiPWA Ecom Accelerator bygger på Adobe Commerce Magento som är en av världens ledande e-handelslösningar för större företag. Du får en lösning med PWA - Progressive Web App - marknadens modernaste teknik.  PWA ger supersnabb svarstid, offlinefunktionalitet och "appfunktionalitet" för mobiltelefon.

Här är några av de viktigaste fördelarna med vår Ecom-accelerator.

Tidsbesparing: Genom att använda vår accelerator behöver du inte bekymra dig för att göra en detaljerad lösningsbeskrivning, du ser vad du kommer att få och du kommer snabbt och med mindre ansträngning att nå det önskade målet. I stället för att lägga tid på teknisk utveckling kan du använda den tiden till att fokusera på att bygga ditt företag.

Kostnadseffektivitet: En accelerator är en mindre investering än att bygga en webbplats från grunden eftersom mycket av tekniken redan är på plats och konfigurerad åt dig.

Beprövad funktionalitet: Vår accelerator är väl genomtänkt och baserad på många kunders återkopplingar. Den är optimerad, testad och du kommer att systematiskt kunna gå igenom funktionaliteten och se vad du får. Du behöver inte specificera din lösning från grunden.

Mindre risk: Många är vi som genom karriären varit med om projekt som avvikit från den från början tänkta budgeten. Orsaken är oftast ett glapp mellan kunden och leverantörens upplevelse av vad som avtalats. Har man beskrivit den förväntade lösningen så gott man kan och den allmänna uppfattningen är att det finns en standard för e-handelslösningar så stämmer detta bara på ett ytligt plan. När du går in på de detaljer du inte har inkluderat i lösningsbeskrivningen kan kostnaderna ofta vara högre än du tror. Därför bidrar en accelerator till att minska risken för budgetgap då du som kund kan se det fysiskt snarare än enbart beskrivet enbart i text.

Skalbarhet: Vår accelerator är avsedd för större företag som vill växa med sin online-verksamhet. Acceleratorn är inte ett versionsstyrt boxat paket som begränsar din frihet utan istället anpassad för att kunna utveckla din lösning i linje med dina önskemål och behov. Se acceleratorn som en snabbstart på din e-handelsresa. Acceleratorn blir din plattform att bygga vidare på. Det är din kod, din lösning och du kan anpassa den som du vill.

Finns det inga nackdelar? 

För att dra full nytta av en accelerator måste man också acceptera en startversion baserad på de fördefinierade tjänsterna som är innefattade i lösningen och den grundläggande UX-designen som den kommer med. Du kan naturligtvis lägga till din egen grafiska profil och känsla, lägga till ditt eget marknadsföringsmaterial med mera. Men placeringen av element, layout av funktioner och funktionella områden kommer att likna andra onlinebutiker byggda med vår accelerator. Det kan exempelvis begränsa din förmåga att positionera dig konkurrensmässigt. En annan aspekt att ha med i beräkningen är att du kan uppleva att du måste anpassa dig till ett arbetssätt som du inte nödvändigtvis har idag. En lösning byggd med en accelerator kan försvåra användandet av en egen design-mall och kan därför påverka koordinering med andra system i organisationen. Men vår accelerator är inte en boxad lösning så den kan vidareutvecklas, du kan ändra funktionalitet och du kan ändra den som du vill.

Om det är lönsamt att välja vår accelerator eller om vi ska implementera er lösning direkt på standardplattformen beror på hur många anpassningar och hur stora förändringar vi behöver göra. Vad som passar er bäst hjälper vi er att ta reda på. Våra kundrelationer börjar alltid med en upptäcktsfas som är utformad just för att ta reda på vad som fungerar bäst för dig, både på kort och lång sikt.

Kontakta oss

Kontakta oss på ateles@cag.se så berättar vi mer och ger dig en demonstration av vår accelerator, vill du ha en skräddarsydd demo så gör vi gärna det också, men då tar vi gärna en pratstund med dig först för att göra mötet så relevant som möjligt. 

 

Vill du veta mer?

Kontakta:

Tobias Lindström
CEO
Mail: tobias.lindstrom@cag.se