Lönsam digital handel sedan 2001

Vi är 65 medarbetare som brinner för digital handel, utveckling och innovationer. I snart två decennier har vi hjälpt företag inom både B2C och B2B att bli framgångsrika i sin digitala affär. Vi har arbetat upp ett enormt kunskapskapital med målet att öka effektivitet, kundlojalitet och försäljning för våra kunder.

Som experter på digital handel, kombinerar vi avancerad teknik och användarvänlig design med agil projektledning och långsiktig strategi för att hjälpa våra kunder att uppnå sina mål. Våra medarbetares kompletterande kompetenser gör oss till en av Nordens vassaste aktörer inom digital handel.

Vi hjälper dig till en lönsam digital affär

Digital affärsstrategi

Digitala kanaler och enheter spelar en allt större roll i dagens handel och balansen mellan de traditionella och digitala lösningarna rubbas. Det digitala landskapet förändras fort och vi har receptet på en framtidssäker digital affärsstrategi. Hos Ateles får du hjälp av några av branschens mest erfarna strateger inom digital handel. 
Mer om digital affärsstrategi

Utvecklar framtidssäkra lösningar

Digitalisering och e-handel har vuxit explosionsartat de senaste åren. Att hänga med i den digitala utvecklingen och ha en framtidssäker e-handelslösning som klarar av morgondagens krav och behov är avgörande för en framgångsrik och lönsam digital handel. Mer om Omnikanal och Unified Commerce, anpassade e-handelslösningar, PIM och CMS

Ökar trafik & konverterar

Trafik är livsblodet för all digital verksamhet. Konvertering är hur din verksamhet blir lönsam. Vi hjälper dig synas, hittas och väljas av din målgrupp, och gör allt som krävs för att omvandla dina besökare till kunder. Våra erfarna "Business Optimization"-konsulter är experter på UX/ grafisk design, SEOSEM, Konverteringsoptimering, Influencer Marketing och Data Science / Business Intelligence.

Driver & vidareutvecklar din lösning

Ateles ger ett heltäckande erbjudande för att du ska nå dina mål och maximera värdet av din e-handelslösning. Vi arbetar proaktivt med vidareutveckling, underhåll och support för att lösningen ska möta nutida och framtida krav på tillgänglighet och funktionalitet.
Mer om hur vi driver och vidareutvecklar din lösning

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig
i din digitala affär?

Kontakta Philip Ryott, Sales Manager, per e-mail philip.ryott@ateles.se eller telefon +46-702954433.