Partners

Som oberoende leverantör har vi knutit till oss partners som är marknadsledande inom tredjepartslösningar och e-handelsplattformar. De skapar produkter som vi integrerar och bygger vidare på för att utveckla våra lösningar.

Magento

Magento är en av de snabbast växande e-handelsplattformarna på marknaden idag. Ateles är partner med Magento och har flera certifierade utvecklare på plattformen. På och kring Magento utformar vi egna produkter och tjänster för dig som e-handlare. Vi noterade potentialen i Magento redan 2007 då vi, som först i världen, lanserade 8 webbutiker baserat på Magentos e-handelslösning som var i 0.8 Beta.

Läs mer

Pimcore

Pimcore är ett kraftfullt och användarvänligt publicerings- och innehållshanteringsverktyg (PIM). Pimcores lösning kan enkelt integreras med e-handelsplattformar som Magento och gör det möjligt med handel i flera olika kanaler samtidigt. 2010 fick Pimcore den prestigefyllda titeln Most Promising Open Source Project Award. Ateles är föredragen Pimcore partner i Sverige.

Läs mer

Litium

Litiums integrerade och molnbaserade e-handelsplattform ger alla funktioner som behövs och snabb time-to-market. Jobba smidigt med marknadsföring, försäljning och produkthantering (PIM) i en och samma plattform.

Läs mer

Elastic Path

Elastic Path är en stabil och flexibel plattform. Den är skalbar, har öppen källkod samt bra funktionalitet för bland annat multistorelösningar. Ateles har ett starkt samarbete med Elastic Path för den nordiska marknaden. Efter många års samarbete har vi sjösatt framgångsrika projekt i både Sverige och Norge.

Läs mer

IFS

IFS är en av världens ledande leverantörer av komponentbaserade affärssystem, utvecklat på öppen standard. Genom ett flexibelt affärssystem förbättras kundernas förmåga att fatta rätt beslut och att styra verksamheten mer effektivt. Ateles och IFS har ett långt samarbete och vi har tillsammans utvecklat flertalet kopplingar mellan IFS affärssystem och våra e-handelslösningar. Idag erbjuder Ateles som den enda i världen en färdig integration till IFS vilket gör att vi enkelt kan skapa en koppling mellan IFS och utvald plattform.

Klarna

Klarna är en av Europas största banker, och erbjuder enkla och gränsöverskridande betalningslösningar för 60 miljoner konsumenter och 90 000 butiker i 14 länder. Klarna erbjuder dina kunder frihet och kontroll att själva välja hur de ska betala i kassan: Betala nu, Betala senare eller Dela upp. Det ger dina konsumenter möjlighet att testa innan de köper, finansiera inköp i din butik eller utnyttja andra betalningsalternativ som Klarna erbjuder. Allt i en smidig köpupplevelse. Klarna tar all kredit- och bedrägeririsk och garanterar att du alltid får betalt. Det är smoooth.

Nosto

RedBridge

Bring

Ateles är en rekommenderad partner till Bring, en av de ledande post- och logistikaktörerna i Norden. Bring har stor kompetens inom e-handel och levererar tjänster som är anpassade för e-handlare och deras slutkunder. Slutkunderna kan välja att få varorna levererade direkt hem till dörren, hämta varorna på postkontor eller få dem i brevlådan. Bring erbjuder också spårning via mobil så att kunderna alltid kan få uppdaterad information om var paketet befinner sig.