Hur Pimcore kan effektivisera ditt företag

Om du driver ett företag som hanterar en mängd olika produkter, vet du att datahantering kan vara en komplex och tidskrävande aspekt av din verksamhet. Pimcore, en av de ledande aktörerna på PIM-marknaden, erbjuder en rad fördelar som kan hjälpa ditt företag att effektivisera och optimera processer.

  1. Centralisering av data: I den moderna digitala arenan är en omfattande översikt över data nödvändig. Pimcore tillhandahåller en enhetlig plattform som centraliserar produkt-, kund- och leverantörsdata. Detta säkerställer att data från era olika avdelningar kan synkroniseras


  2. Förbättrad datakvalitet: I en tid där noggrannhet är avgörande kan fel eller användandet av föråldrad data vara kostsamma. Pimcore upprätthåller en hög standard för dataintegritet, vilket minimerar fel och eliminerar risken för duplicerad data. Följaktligen grundar sig beslut på den färskaste och mest pålitliga datan.


  3. AI Ready: Pimcore är förberett för de möjligheter vi ser med artificiell intelligens, och ny funktionalitet kommer kontinuerligt. Tillgången till generativa språkmodeller skapar möjligheter som vi aldrig tidigare har sett. Översättningar, kategoriseringar, SEO-optimering av text, bildgenerering, skapande av artiklar, generering av attribut, strukturering av information för uppladdning till system eller skapande av informationsvideor är alla områden där Pimcore är redo att möta de nya möjligheterna med artificiell intelligens.


  4. Förbättrad operationell effektivitet: Genom att dra nytta av Pimcores automatisering och arbetsflöden blir den tidsödande uppgiften med manuell hantering av data historia. Processer optimeras, data integreras smidigt och team kan omfördela sina resurser från ständig dataskötsel till strategiska initiativ. Regler för roller och behörigheter gör det möjligt att samarbeta med externa resurser och optimera genom parallella arbetsprocesser.


  5. Snabbare tid till marknaden: Agilitet är dagens krav. Pimcores centraliserade datahantering påskyndar produktlanseringar och säkerställer att företag kan rulla ut eller få tillgång till produkter och tjänster snabbt och med precision.


  6. Skalbarhet för framtida tillväxt: Företag är inte statiska, de utvecklas. Pimcores arkitektur är skalbar. När företag expanderar växer deras förmåga att hantera data exponentiellt tack vare Pimcore. Pimcore-plattformen erbjuder även PIM-, CMS-, DAM-, CDP-, och Ecom-funktioner utan extra kostnad. Detta innebär att funktioner från dessa moduler står till ditt förfogande för att expandera din lösning till nya områden.


  7. Kostnadsbesparingar: De ekonomiska fördelarna med Pimcore är påtagliga. Genom att minska dataredundans, höja datakvaliteten och förbättra operationerna kan företag uppnå betydande besparingar på sina operationella kostnader.


  8. Kundnöjdhet: Noggrannhet i data och snabbhet i produktlanseringar översätts till enastående kundupplevelser. Detta förbättrar inte bara kundnöjdheten utan cementerar också era kunders lojalitet på en hårt konkurrensutsatt marknad.
    Sammanfattningsvis är Pimcore inte bara ett sätt att förfina din datahantering - det är ett strategiskt drag, en långsiktig investering i ditt företags framtid.


  9. Branscherkännande: Genom att erhålla titeln "Customers choice" i Gartner Peer Insight, utmärker sig Pimcore bland data- och upplevelseplattformar. Denna utmärkelse, baserad på äkta kundrecensioner, vittnar om Pimcores excellens och pålitlighet i användarnas ögon.


  10. Prisvärd excellens: Utöver sina robusta förmågor erbjuder Pimcore PIM en av branschens mest konkurrenskraftiga licenskostnader. Denna överkomlighet innebär att företag kan dra nytta av toppmoderndatahantering utan att belasta sina finanser.


    Slutsats: I dagens digitala landskap är effektiv produktinformationshantering en nödvändighet. Genom att implementera ett “Data and experience management system” som Pimcore kan företag effektivisera sina processer, erbjuda bättre kundupplevelser och framtidssäkra sin digitala strategi. Med kostnadseffektivisering, oöverträffad flexibilitet och fokus på framtida innovation är Pimcore det självklara valet för företag som vill vara i framkant av sin bransch.




Kontakta oss för mer information om Pimcore

Tobias Lindström
CEO
Tel: +46 736 40 92 32
Email: tobias.lindstrom@cag.se

 Om Pimcore

Pimcore är en mångsidig och robust plattform som är välkänd för sin exceptionella bredd och djup när det gäller hantering av digitala tillgångar, produktinformation och kundupplevelser. Dess omfattande förmågor sträcker sig över en mängd olika funktioner, inklusive Product information management, datamodellering, innehållshantering, digital tillgångshantering och e-handel, vilket gör den till en omfattande lösning för företag som vill effektivisera sina datadrivna verksamheter.

Pimcores djup ligger i dess förmåga att erbjuda djup anpassning, skalbarhet och integrationsalternativ, vilket gör det möjligt för organisationer att anpassa plattformen efter sina specifika behov och växa med föränderliga krav. Med sina omfattande funktioner och djup anpassningsförmåga ger Pimcore företag möjlighet att effektivt samordna sina digitala ekosystem och leverera enastående kundupplevelser.

 

Pimcores funktioner


Pimcores funktionalitet för arbetsflöden och kvalitetssäkring av data erbjuder kraftfulla verktyg för företag att effektivt hantera sin data och innehåll. Arbetsflödessystemet möjliggör skapandet av anpassade godkännandeprocesser, vilket säkerställer att innehålls- och dataändringar går igenom angivna steg innan de publiceras, vilket förbättrar innehållskvaliteten och efterlevnaden. Dessutom möjliggör Pimcores regler och begränsningsfunktioner att administratörer skapa detaljerade åtkomstkontroller, vilket säkerställer att endast auktoriserade användare kan se, redigera eller ta bort specifika data eller tillgångar. Denna nivå av kontroll förbättrar inte bara säkerheten utan effektiviserar även samarbete mellan team genom att erbjuda en tydlig ram för hantering av åtkomst till data och innehåll, vilket gör Pimcore till en ovärderlig tillgång för företag som söker exakt kontroll över sina digitala tillgångar och information.

Ateles ConsultingBatch 2